lup

Hvad vil du vide om

uhyreSøg her:

uhyre

26. april 2019: Velkommen til siden om uhyre, hvor du finder alt om uhyre. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området uhyre: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af uhyre samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, uhyre, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på uhyre, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, uhyre og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Uhyre rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om uhyre i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af uhyre halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres uhyre. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Reykjavik, N'Djamena, Moroni, Antananarivo, Pretoria, Lusaka, Khartoum, Maseru, Vilnius, Valletta, Kigali, Mexico City, Amman, Tunis, Tasjkent, Phnom Penh, Montevideo, Ouagadougou, Bryssel, Malabo, Muskat, Nicosia, Tegucigalpa, Bridgetown, Teheran, Guatemala City, Budapest, Panama City, Port Moresby, Funafuti, Monrovia, Dalap-Uliga-Darrit, Abidjan, Kairo, Belmopan

Læs mere »

Nyheder

Kampen skal jo aldrig komme i fare for BSV, siger Erik Veje

Bjerringbro-Silkeborg overlevede en hård start mod Århus, hvor de var bagud med syv mål.

10-3 var stillingen eksempelvis halvvejs i første halvleg, og Århus-holdet havde tur i den. Men så begyndte ...


25 April 2019 | 8:13 pm

BSV-spiller må se resten af sæsonen fra sidelinjen: - Det er forfærdeligt

BSV-spilleren Stefan Hundstrup kommer efter alt at dømme ikke til at hjælpe sin midtjyske klub mere på denne side af sommerferien.

Fløjspilleren har gennem store dele af sæsonen døjet med rygproble...


25 April 2019 | 6:27 pm

BSV slår Århus og tager stort skridt mod semifinale

GOG og Bjerringbro-Silkeborg (BSV) ligner DM-semifinaledeltagere i Herre Håndbold Ligaen.

Torsdag tog BSV endnu et skridt mod en semifinale, da Århus Håndbold hjemme blev slået 32-29 i et opgør, hv...


25 April 2019 | 6:23 pm

Team Esbjerg-talent bryder kontrakten

Team Esbjerg bliver et talent fattigere i næste sæson.

Efter lange overvejelser har det unge fløjtalent Emma Nielsen valgt at prioriteret sit liv anderledes og træder ud af sin toårige kontrakt et ...


25 April 2019 | 7:31 am

Aalborg sætter Skjern på plads i semifinalejagt

Aalborg Håndbold forsætter kursen mod en semifinaleplads i Herre Håndbold Ligaen.

Onsdag aften tog Aalborg imod Skjern, som blev sendt hjem med et nederlag på seks mål.

Aalborg vandt opgøret...


24 April 2019 | 8:21 pm

Læs mere »

uhyre


26. april 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for uhyre for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem uhyre teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks uhyre grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende uhyre, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som uhyre sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling uhyre (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som uhyre. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give uhyre mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Sucre, Bagdad, Conakry, Kuwait City, Saint John's, Ankara, Buenos Aires, Vientiane, Tallinn, Baku, Rom, Port Vila, Teheran, Manama, Belmopan, Luxembourg, Nicosia, Kinshasa, Vilnius, Sarajevo, Stockholm, Chisinau, Katmandu, Gaborone, Mbabane, Mexico City, Valletta, Canberra, Tirana, San Marino, Jerevan, Monaco, Washington D.C., Podgorica, Basseterre

Se mere »