lup

Hvad vil du vide om

slaskerSøg her:

slasker

20. juni 2019: Velkommen til siden om slasker, hvor du finder alt om slasker. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området slasker: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af slasker samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, slasker, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på slasker, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, slasker og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Slasker rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om slasker i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af slasker halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres slasker. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Dublin, Tunis, Wien, Dili, Bryssel, Bangui, Buenos Aires, Bagdad, Port of Spain, Lusaka, Monrovia, Asunci, Colombo, Paramaribo, Tbilisi, Lilongwe, Kampala, Asjkhabad, Skopje, Bangkok, Mbabane, Dusjanbe, Guatemala City, Luanda, Castries, Nuuk, Saint George's, Male, Tasjkent, Singapore, Lima, Sana, Honiara, Santiago de Chile, Port-au-Prince

Læs mere »

Nyheder

Led bjergafslutning i vente - Asgreen forventer at tabe ungdomstrøjen

Du kan se 6. etape på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 15.45.

11,2 kilometer med 8,3 procent i gennemsnit.

Bjergrytterne i dette års Schweiz Rundt vil se frem til afslutningen på 6. etape, da...


20 June 2019 | 12:05 pm

Topsprinter er ’fifty-fifty’ inden Touren

Hurtige Fernando Gaviria vandt i fjor to Tour de France-etaper, men målet om at tilføje yderligere er i fare.

Det fortæller UAE Emirates-team manager Joxean Fernandez Matxin til Cyclingnews.

- H...


20 June 2019 | 9:13 am

Danskere sender stærkt signal: Vi er værd at satse på til Touren

Du kan se Schweiz Rundt på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Duoen med Kasper Asgreen og Michael Mørkøv har været en fast bestanddel af det velorganiserede Deceuninck - Quick-Step-hold, der har sikret to et...


20 June 2019 | 7:48 am

Trek-stjerne jagter topplacering i Touren

Flere somre i træk blev den australske cykelrytter Richie Porte udråbt som en af de store favoritter til at vælte Chris Froome og Team Sky af Tour-tronen.

Men i tiden som kaptajn på BMC levede Port...


20 June 2019 | 6:03 am

Schweiz Rundt sløjfer stort bjerg på kongeetape

Se 5. etape af Schweiz Rundt fra klokken 15.15 på TV 2 SPORT.

Endnu et stort etapeløb må se sig overhalet af vejret.

Et af bjergene uden for kategori i etapeløbet Schweiz Rundts kongeetape er fo...


20 June 2019 | 5:31 am

Læs mere »

slasker


20. juni 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for slasker for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem slasker teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks slasker grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende slasker, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som slasker sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling slasker (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som slasker. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give slasker mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Funafuti, Vaduz, Saint George's, Asjkhabad, Tbilisi, Luanda, Djibouti, Ottawa, Dhaka, Managua, Skopje, Kuala Lumpur, Nicosia, Warszawa, Caracas, Jakarta, Santiago de Chile, Harare, Bandar Seri Begawan, Sana, Taipei, Santo Domingo, Libreville, Castries, Buenos Aires, Wellington, Port Moresby, Monaco, Port-au-Prince, Bujumbura, Monrovia, Sucre, Doha, Tunis, Moskva

Se mere »