lup

Hvad vil du vide om

skunkSøg her:

skunk

20. juni 2019: Velkommen til siden om skunk, hvor du finder alt om skunk. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området skunk: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af skunk samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, skunk, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på skunk, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, skunk og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Skunk rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om skunk i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af skunk halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres skunk. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Bangkok, Paris, Berlin, Abidjan, Bangui, Lissabon, Canberra, Podgorica, Warszawa, Singapore, Moskva, Washington D.C., Amman, Baku, Melekeok, Jerevan, Thimphu, Bogot, Paramaribo, Buenos Aires, Stockholm, Doha, Lom, Moroni, Santiago de Chile, Bern, Maseru, Gaborone, Cayenne, Male, Dakar, Banjul, Zagreb, Bryssel, Kigali

Læs mere »

Nyheder

Billederne, der har bidt sig fast: Her er klimaforandringernes konsekvenser
Historierne om verdens klimaforandringer fortsætter, mens konsekvenserne bliver dokumenteret af verdens fotografer. Her er en samling.
20 June 2019 | 12:02 pm

Henrik Palle om ny satsning med Aniston og Sandler: Jo, tredive millioner Netflix-brugere kan altså sagtens tage fejl
Seertallene drøner tilsyneladende deropad. Men Netflix’ ’Murder Mystery’ med Jennifer Aniston og Adam Sandler er og bliver en lunken pastiche med et par skuespillere, der har kendt absolut bedre dage, skriver Henrik Palle i denne klumme.
20 June 2019 | 11:07 am

Nyuddannet psykolog: Er en overlægedatter på 24 år, hvis største livserfaring er backpacking i Thailand, klædt på til at kunne indleve sig i mennesker med dybe traumer?
Det må være et minimumskrav, at den person, som skal hjælpe mig med at kigge ind i mig selv, også har udforsket lidt omkring sig selv først.
20 June 2019 | 10:44 am

Sarah Skarum: Jeg er ikke længere hende, bartenderen gør tjenester. Jeg er for gammel
Når man er midt i fyrrerne, er man ikke længere noget lovende. Man er bare. I den alder, hvor man kunne være nogens mor eller er for gammel til at flirte sig til fordele.
20 June 2019 | 10:04 am

Mette Frederiksen efter Østergaard-kritik: Ingen aftaler er brudt
Tilliden til Mette Frederiksen er svækket, siger De Radikales leder, men alt går efter planen, mener hun.
20 June 2019 | 9:45 am

Læs mere »

skunk


20. juni 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for skunk for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem skunk teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks skunk grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende skunk, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som skunk sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling skunk (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som skunk. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give skunk mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Kabul, Paris, Kingstown, Lusaka, Riyadh, Brazzaville, Bagdad, Zagreb, Melekeok, Caracas, Port Moresby, Abu Dhabi, Tallinn, Tbilisi, Pretoria, Castries, Algier, Asmara, Santiago de Chile, Bogot, Kingston, Georgetown, Bujumbura, Baku, Singapore, Tirana, Tel Aviv, Vilnius, Katmandu, Ankara, Guatemala City, Colombo, Santo Domingo, Bras, Ljubljana

Se mere »