lup

Hvad vil du vide om

sidste skoledagSøg her:

sidste skoledag

19. januar 2019: Velkommen til siden om sidste skoledag, hvor du finder alt om sidste skoledag. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området sidste skoledag: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af sidste skoledag samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, sidste skoledag, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på sidste skoledag, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, sidste skoledag og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Sidste skoledag rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om sidste skoledag i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af sidste skoledag halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres sidste skoledag. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Reykjavik, Tasjkent, Lom, Tel Aviv, Tokyo, Bogot, Saint John's, Port Louis, Honiara, Yaren, Dodoma, Monaco, Managua, Funafuti, Mbabane, Asunci, Banjul, Santo Domingo, Conakry, Colombo, Mexico City, Islamabad, Madrid, Bukarest, Sucre, Quito, Windhoek, Suva, Singapore, Bridgetown, Nairobi, Montevideo, Ulan Bator, Dhaka, Vaduz

Læs mere »

Nyheder

Bayern indleder Dortmund-jagt med sejr i Hoffenheim

Bayern München tog handsken op, hvor den blev sluppet før juleferien i Bundesligaen. 

Fredag aften indledte den tyske storklub anden halvdel af sæsonen med at lægge pres på topholdet Borussia ...


18 January 2019 | 9:37 pm

FC København forlænger med Dame N'Doye og talent

FC København får også i næste sæson glæde af angriberen Dame N'Doye.

Fredag har klubben forlænget kontrakten med den 33-årige senegaleser, så hans aftale løber til og med juni 2020. Det er et år læ...


18 January 2019 | 8:44 pm

- Kanes skade påvirker præstationerne, siger Pochettino

Tottenham-manager Mauricio Pochettino slår fast, at Christian Eriksen og co. må klare sig på bedste vis uden skadede Harry Kane.

- Det er klart, at det påvirker præstationerne, når han er en af Eur...


18 January 2019 | 7:18 pm

Barcelona fortsætter i pokalturnering - modstander klagede for sent

FC Barcelona fortsætter i den spanske pokalturnering Copa de Rey, efter at det spanske fodboldforbund (RFEF) har afvist en klagesag.

RFEF meddelte fredag, at det har valgt at afvise en kl...


18 January 2019 | 4:51 pm

Barcelona risikerer at blive smidt ud af pokalen

FC Barcelona risikerer at blive smidt ud af pokalturneringen Copa del Rey. Fredag har Levante officielt indsendt en klage over den spanske mesterklub.

Klagen går på, at Barcelona brugte venstreback...


18 January 2019 | 11:16 am

Ungarn bruger sidste udskiftning inden kampen mod Danmark

Danmarks første modstander i mellemrunden, Ungarn, har store problemer med skader.

Dette har landstræner István Csoknyai nu forsøgt at gøre noget ved, og derfor har holdet brugt sin tredje og derme...


18 January 2019 | 8:38 pm

Emil Nielsen-afløser og islandsk VM-spiller er på vej til Skjern

Robin Paulsen Haug og Elvar Örn Jonsson er to navne, som fans af Skjern Håndbold godt kan begynde at lære. 

Den 20-årige nordmænd og 21-årige islænding er nemlig begge meget tæt på et skifte t...


18 January 2019 | 8:28 pm

Danske VM-spillere styrketrænede midt om natten efter Norge-sejr

Det danske håndboldlandshold sikrede sig torsdag aften et favorabelt udgangspunkt til mellemrunden, efter at danskerne besejrede Norge med 30-26 og har dermed fire point med til mellemrunden.

Nikol...


18 January 2019 | 7:45 pm

Henrik Toft gennemførte fredagens træning - Nikolaj Øris sad ude

Landstræner Nikolaj Jacobsen kan ikke ånde lettet helt op efter fredagens sene håndboldtræning.

For selvom Henrik Toft Hansen trænede fuldt med uden at have nogle problemer, var Nikolaj Øris ikke a...


18 January 2019 | 7:11 pm

Reklamebande væltede under spansk træning - flere spillere kørt på hospitalet

Spanien har fået alt andet end en perfekt optakt til mellemrunden ved VM.

Fredag aften væltede den tunge LED-reklamebande på den ene langside i Lanxess Arena i Köln og ramte tre-fire spil...


18 January 2019 | 6:07 pm

Læs mere »

sidste skoledag


19. januar 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for sidste skoledag for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem sidste skoledag teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks sidste skoledag grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende sidste skoledag, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som sidste skoledag sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling sidste skoledag (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som sidste skoledag. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give sidste skoledag mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Oslo, Harare, Algier, Kampala, Kuwait City, Colombo, Lima, Brazzaville, Sana, Ottawa, Valletta, Antananarivo, Riga, Lom, Astana, Bogot, Luanda, Bandar Seri Begawan, Conakry, N'Djamena, Mexico City, Warszawa, Mogadishu, Male, Saint George's, Cayenne, Wien, Podgorica, Port Louis, Bukarest, Tegucigalpa, Asmara, Sucre, Nicosia, Nuku'alofa

Se mere »