lup

Hvad vil du vide om

nøgenløbSøg her:

nøgenløb

24. marts 2019: Velkommen til siden om nøgenløb, hvor du finder alt om nøgenløb. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området nøgenløb: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af nøgenløb samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, nøgenløb, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på nøgenløb, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, nøgenløb og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Nøgenløb rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om nøgenløb i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af nøgenløb halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres nøgenløb. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Dublin, Gaborone, Valletta, Riga, Havanna, Saint John's, Budapest, Vilnius, Tirana, Teheran, Conakry, Caracas, Tokyo, Beijing, Ulan Bator, Castries, Warszawa, Bujumbura, San Jos, Colombo, Ankara, Yaren, Pretoria, Antananarivo, Djibouti, Beograd, Nuuk, Pyongyang, Maseru, Tripoli, Bangkok, Kinshasa, Male, Luxembourg, Chisinau

Læs mere »

Nyheder

Prisvindende instruktør: »Hvad er det egentlig, der gør det værd at åbne øjnene om morgenen? Det er jo ikke konkurrencestaten, for fanden«
Den danske dokumentarist Phie Ambo har lavet en aktivistisk film om børn, der klatrer i træer, smager på livet og lytter til vinden. Hvis ikke vi genopdager naturen i tide, forsvinder den, uden vi ænser det, frygter filmskaberen. ’Genopdagelsen’ har verdenspremiere på CPH:DOX, hvor den også er udtaget til hovedkonkurrencen.
24 March 2019 | 1:16 pm

75.000 eksemplarer solgt: Heksebog er blevet et uventet hit
»De skræmmende kvinder er dem, der eksisterer uafhængigt af mændene«, siger Mona Chollet, hvis heksebog taler lige ind i nutiden.
24 March 2019 | 1:14 pm

Nu er de småkult: De har hygget sig, begravet en ven og varmet op for Black Sabbath
Hver tirsdag aften mødes en flok mænd i Oslo for at synge i kor, for at drikke øl og hygge sig med hinanden. De synger sangene fra deres egen ungdom, og så har de lovet at synge til hinandens begravelser. Det har allerede en gang været aktuelt.
24 March 2019 | 12:15 pm

Özlem Cekic: »Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at det ville udvikle sig sådan her«
En 16 minutter lang video om at drikke en kop kaffe med en, man er uenig med, har fået udlandet til at efterspørge debattør og foredragsholder Özlem Cekic.
24 March 2019 | 12:14 pm

Hareide i opråb: »Pengene er begyndt at overtage det hele i fodbold« 
48 hold til VM og endnu mere magt til de største klubber. Åge Hareide stiller sig kritisk over for de store forandringer, som fodbold gennemgår i disse år.
24 March 2019 | 11:40 am

Clara Tausons optur til verdenseliten kan gå lynhurtigt
Tennistalentets far har dog ikke så travlt, for datteren, der lige har vundet endnu en turnering i Kina, skal fortsætte med at udvikle sig, før hun kaster sig over sin sport på øverste niveau – WTA Touren.
24 March 2019 | 3:09 pm

Sådan har du aldrig set Glyptoteket før: Teatergruppe rykker ind med rap, vilde skulpturer og oldtidsfortællinger
Fra 4.-28. april kan du på Glyptoteket opleve underverdensfortællingen om kong Gilgamesh som en musikalsk vandring.
24 March 2019 | 2:50 pm

Skibsingeniør: Krydstogtskib i nød var tæt på katastrofe
Krydstogtskibet var blot 100 meter fra at støde på grund og dermed tæt på en katastrofe, siger ekspert.
24 March 2019 | 2:18 pm

Heksejagt: Krænkelseskulturen og #MeToo-bevægelsen er gift for den frie kunst
Det er døden for kunsten, hvis det bliver forbudt at krænke nogen. Det er derfor, hele krænkelseskulturen og #MeToo er så giftig og forfejlet.
24 March 2019 | 2:09 pm

Prisvindende instruktør: »Hvad er det egentlig, der gør det værd at åbne øjnene om morgenen? Det er jo ikke konkurrencestaten, for fanden«
Den danske dokumentarist Phie Ambo har lavet en aktivistisk film om børn, der klatrer i træer, smager på livet og lytter til vinden. Hvis ikke vi genopdager naturen i tide, forsvinder den, uden vi ænser det, frygter filmskaberen. ’Genopdagelsen’ har verdenspremiere på CPH:DOX, hvor den også er udtaget til hovedkonkurrencen.
24 March 2019 | 1:16 pm

Læs mere »

nøgenløb


24. marts 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for nøgenløb for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem nøgenløb teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks nøgenløb grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende nøgenløb, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som nøgenløb sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling nøgenløb (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som nøgenløb. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give nøgenløb mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Port Moresby, Moskva, Luanda, Zagreb, Berlin, Port Louis, Panama City, Roseau, Seoul, Quito, Khartoum, Doha, Nouakchott, Mexico City, Monrovia, Baku, Asunci, Chisinau, Santiago de Chile, Bras, Gaborone, Castries, Dhaka, Ottawa, Buenos Aires, Budapest, Dusjanbe, Mogadishu, Kabul, Nicosia, San Jos, Teheran, Bryssel, Tunis, Islamabad

Se mere »