lup

Hvad vil du vide om

nettoscoreSøg her:

nettoscore

24. marts 2019: Velkommen til siden om nettoscore, hvor du finder alt om nettoscore. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området nettoscore: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af nettoscore samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, nettoscore, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på nettoscore, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, nettoscore og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Nettoscore rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om nettoscore i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af nettoscore halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres nettoscore. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Lima, Dublin, Ouagadougou, Abuja, Bisjkek, Vaduz, Dusjanbe, Quito, Helsingfors, Guatemala City, Port of Spain, Riyadh, Sofia, Djibouti, Mexico City, Yaren, Lom, Skopje, Manama, Madrid, Sarajevo, Caracas, Vilnius, South Tarawa, Bukarest, Saint John's, Tbilisi, Sucre, Antananarivo, Riga, Kingstown, Bissau, Asmara, Monrovia, Funafuti

Læs mere »

Nyheder

Dansk trøjefarve mod Frankrig fik spøjs konsekvens for Hylleberg

Mathilde Hylleberg, højrefløj, trøjenummer 21.

Lærke Nolsøe, venstrefløj, trøjenummer 3. 

Men det system var der gået godt og grundigt kludder i under Danmarks kamp mod Frankrig i&...


24 March 2019 | 7:37 am

Toft fik gåsehud under kampen: Lige før jeg fik tårer i øjnene

Se Danmark-Rumænien søndag kl. 15 på TV 2 og TV 2 PLAY

Danmark leverede noget af overraskelse, da de slog de franske europa- og verdensmestre med 25-22 i Golden League lørdag aften.

Særligt ...


24 March 2019 | 6:26 am

Nyegaards karakterbog: Kolossal dansk opmuntring

Det danske kvindelandshold havde meget at glæde sig over i Golden League lørdag aften, hvor det blev til en imponerende sejr på 25-22 over værterne fra Frankrig. 

- Det er sjældent, at Danmark i de...


23 March 2019 | 9:21 pm

- Jeg er totalt forvirret, siger Klavs Bruun

Det lå ikke ligefrem i kortene, at Danmark skulle slå de franske europa- og verdensmestre lørdag aften, men det var ikke desto mindre det, der skete.

De danske spillere spillede en flot kamp og van...


23 March 2019 | 8:38 pm

Danmark rejser sig og slår de franske stjerner

Danmark havde brug for oprejsning efter det knusende nederlag til Norge ved Golden Leagues åbningskamp, og det skulle de forsøge at få mod europa- og verdensmestrene fra Frankrig.

På forhånd en yde...


23 March 2019 | 8:00 pm

Nu er de småkult: De har hygget sig, begravet en ven og varmet op for Black Sabbath
Hver tirsdag aften mødes en flok mænd i Oslo for at synge i kor, for at drikke øl og hygge sig med hinanden. De synger sangene fra deres egen ungdom, og så har de lovet at synge til hinandens begravelser. Det har allerede en gang været aktuelt.
24 March 2019 | 12:15 pm

Özlem Cekic: »Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at det ville udvikle sig sådan her«
En 16 minutter lang video om at drikke en kop kaffe med en, man er uenig med, har fået udlandet til at efterspørge debattør og foredragsholder Özlem Cekic.
24 March 2019 | 12:14 pm

Hareide i opråb: »Pengene er begyndt at overtage det hele i fodbold« 
48 hold til VM og endnu mere magt til de største klubber. Åge Hareide stiller sig kritisk over for de store forandringer, som fodbold gennemgår i disse år.
24 March 2019 | 11:40 am

Konen fik nok. Nu går 95-årige Svend efter guldet ved DM i styrkeløft
Hovedpersonerne i ny dokumentar er 89, 91, 95 og 110 år. Og de løfter jern og sexer, som det passer dem
24 March 2019 | 11:19 am

Glasskår, rullende møbler og faldende loftsplader: Passagerer filmede inde fra nødstedt krydstogtskib
Krydstogtpassagererne dokumenterer kaosset og skaderne, som det voldsomme uvejr har forårsaget på Viking Sky. Evakueringer er sat på pause, og skibet slæbes nu mod land.
24 March 2019 | 11:15 am

Læs mere »

nettoscore


24. marts 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for nettoscore for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem nettoscore teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks nettoscore grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende nettoscore, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som nettoscore sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling nettoscore (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som nettoscore. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give nettoscore mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Bissau, Skopje, Paris, Yaren, Zagreb, Prag, Tallinn, Kingston, Minsk, Asunci, Libreville, Abu Dhabi, Singapore, Nairobi, Bridgetown, Banjul, Havanna, Maputo, Niamey, Islamabad, Gaborone, Dusjanbe, Suva, Budapest, Lilongwe, Bisjkek, Manila, Beirut, Damaskus, Wellington, Rom, Helsingfors, Beijing, Dodoma, Abidjan

Se mere »