lup

Hvad vil du vide om

jensenSøg her:

jensen

22. februar 2019: Velkommen til siden om jensen, hvor du finder alt om jensen. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området jensen: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af jensen samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, jensen, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på jensen, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, jensen og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Jensen rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om jensen i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af jensen halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres jensen. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, South Tarawa, Maseru, Pyongyang, Doha, Bras, Muskat, Beirut, Vaduz, Riga, Bujumbura, Khartoum, Port of Spain, Dalap-Uliga-Darrit, Gaborone, Lilongwe, Roseau, Abuja, Taipei, Apia, Bern, Skopje, Nuku'alofa, Tbilisi, Sucre, Accra, Amsterdam, Bukarest, Beijing, Chisinau, Bissau, Georgetown, Saint John's, Riyadh, Dhaka, Cayenne

Læs mere »

Nyheder

DR vinder 21.30-krigen over TV 2: »Hvis du spørger, om jeg hellere ville have flere seere end Kåre Quist, kan du selv gætte svaret«
Efter tre uger med samme sendetidspunkt har DR’s aftennyheder dobbelt så mange seere som hos TV2.
22 February 2019 | 12:44 pm

»Du ville ikke være i stand til at få et job som gadebetjent«: Debat med Klaus Riskær Pedersen på DR2 løb helt af sporet
»Jeg er så hamrende træt af at høre på jer, så regelrette og rethaveriske og bedrevidende og irettesættende. Tag dog for pokker at vågne op«, svarede Klaus Riskær Pedersen.
22 February 2019 | 12:02 pm

Listen bøjer sig for 'Alene i vildmarken'-Mette: Hun har fucking mos-isolering, mens alle mændene ligger flæbende i muddersølet
Hver fredag spidder Lars Dahlager aka Listen tidsånden for Ibyen.
22 February 2019 | 11:36 am

Hvad skete der efter 'Love Island'?: Ny serie viser, hvor velkonstrueret reality-tv er
Det er et par måneder siden, TV3’s nye reality-satsning ’Love Island’ sluttede. I en ny minidokumentarserie på Viafree følger man de hjemvendte deltagere, og hvor svært det er at holde kærligheden i live uden for den konstruerede tv-boble.
22 February 2019 | 10:53 am

Kina holder hånden over pakistansk terrorleder og får konflikten i Kashmir til at eksplodere på ny
To angreb mod indiske soldater i Kashmir truer med at sætte gang i en storpolitisk lavine.
22 February 2019 | 10:27 am

Benfica kan hjælpe Danmark til to Champions League-pladser

Danmark skal sætte sin lid til portugisiske Benfica i ottendedelsfinalerne i Europa League i kampene mod kroatiske Dinamo Zagreb.

Det kroatiske fodboldhold er nemlig det eneste, der kan spolere, at...


22 February 2019 | 12:35 pm

FIFA straffer Chelsea med karantæne i to transfervinduer

Den engelske storklub Chelsea er af Det Internationale Fodboldforbund (FIFA) blevet idømt en karantæne på to transfervinduer, hvor klubben ikke må hente nye spillere.

Det skyldes, at klubben har fo...


22 February 2019 | 12:00 pm

Kvinde-VM på vej til Danmark

Dansk Boldspil Union (DBU) har allerede meldt ud, at de går målrettet efter at få EM for kvinder til Danmark i 2025.

Nu kan VM for kvinder også være på vej til Danmark, efter de seks nordiske f...


22 February 2019 | 11:43 am

Skadesfri Zohore har fået blod på tanden efter PL-succes

Cardiff har haft en rigtig god start året med to vigtige sejre i Premier League, hvor den walisiske klub ihærdigt forsøger at rive sig løs fra bunden af tabellen.

Og ifølge klubbens danske islæ...


22 February 2019 | 6:38 am

Cardiff-manager fortryder offentligt slagsmål om Sala

Den offentlige strid mellem Cardiff og Nantes over afdøde Emiliano Salas transfersum var både unødvendig og upassende. 

Det siger Cardiffs manager, Neil Warnock, ved et pressemøde torsdag.

...
22 February 2019 | 5:19 am

Hvad sker der, når computerne bliver klogere end os?
Der er en rivende udvikling i kunstig intelligens og maskinlæring. Skal vi frygte, at maskinerne en dag overhaler og erstatter os?
22 February 2019 | 1:36 pm

Fem hjerter til Christina Hesselholdts nye roman: Fortælleren har hovedet helt oppe i røven på karaktererne. Og det virker
Christina Hesselholdts kvasi-dokumentariske dobbeltmordsroman interesserer sig lige så meget for fortællingens drivkraft som for forbrydelsens motiv. Romanen er vittig og reflekteret i sin parade af fortællerstemmer.
22 February 2019 | 1:28 pm

DR vinder 21.30-krigen over TV 2: »Hvis du spørger, om jeg hellere ville have flere seere end Kåre Quist, kan du selv gætte svaret«
Efter tre uger med samme sendetidspunkt har DR’s aftennyheder dobbelt så mange seere som hos TV2.
22 February 2019 | 12:44 pm

Læger uden Grænser: Vi må sammen kæmpe mod den voksende vaccineskepsis i Vesten og huske på, hvor farlig mæslinger er
Mens skepsis og modstand mod vacciner breder sig i Vesten, redder vaccinen årligt hundredtusindvis af menneskeliv i andre dele af verden.
22 February 2019 | 12:34 pm

Læs mere »

jensen


22. februar 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for jensen for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem jensen teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks jensen grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Efter tre uger med samme sendetidspunkt har DR’s aftennyheder dobbelt så mange seere som hos TV2.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende jensen, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som jensen sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling jensen (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som jensen. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give jensen mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Naypyidaw, Khartoum, Mogadishu, Nuku'alofa, Andorra la Vella, Melekeok, Valletta, Beijing, Moroni, Sana, Vilnius, Ouagadougou, Teheran, Abuja, Harare, Tirana, Suva, Taipei, Bukarest, Apia, Tbilisi, Astana, Cayenne, Porto-Novo, San Salvador, Mbabane, Nuuk, Lissabon, Vaduz, Hanoi, Paramaribo, Madrid, Niamey, Saint George's, Helsingfors

Se mere »