lup

Hvad vil du vide om

hekseSøg her:

hekse

19. november 2019: Velkommen til siden om hekse, hvor du finder alt om hekse. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området hekse: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af hekse samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, hekse, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på hekse, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, hekse og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Hekse rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om hekse i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af hekse halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres hekse. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, San Marino, Reykjavik, Vatikanstaten, Ulan Bator, Bogot, Asmara, Bisjkek, Georgetown, Buenos Aires, Maseru, N'Djamena, Madrid, Wien, Libreville, Basseterre, Vaduz, Beirut, Dhaka, Singapore, Porto-Novo, Caracas, Tripoli, Montevideo, Monaco, Asjkhabad, Nuku'alofa, South Tarawa, Nuuk, Bujumbura, Saint John's, Kuwait City, Santiago de Chile, Nouakchott, Bandar Seri Begawan, Tbilisi

Læs mere »

Nyheder

Minister lover handling næste år: »Det her er et problem, som man i mange år har forsøgt at lukke øjnene for«
Fem års indsats har ikke bragt mindre tvang i psykiatien. Regeringen lover tiårsplan til næste år.
19 November 2019 | 6:32 pm

Sådan er det lige før bæltet: »Jeg bliver bange og prøver at flygte fra det, jeg oplever. En stor, varm sol kommer imod mig. Den smelter mig. Jeg råber ’av-av-av’«
’Peter’ har været spændt fast til en seng masser af gange under indlæggelser i psykiatrien. Engang drømte han om at blive præst eller forfatter. Nu drømmer han bare om at komme til at arbejde igen. Her er hans fortælling.
19 November 2019 | 6:20 pm

Amnesty: Mindst 106 er dræbt under demonstrationer i Iran
Efter protester i Iran ses "uhyggeligt mønster af drab begået af iranske sikkerhedsstyrker", siger Amnesty.
19 November 2019 | 6:19 pm

Bosættelser: Trump overhaler Israels højrefløj indenom
Israelske bosættelser i de besatte områder er ikke ulovlige, siger USA’s præsident. Det har han ingen ret til at ændre, siger palæstinenserne.
19 November 2019 | 6:00 pm

Original roman om nekrofili: Maren Uthaug skriver ømt og bizart om omgangen med lig
Kan en roman både være grænseoverskridende og stueren? Ja, Uthaugs seneste roman kan!
19 November 2019 | 5:47 pm

Læs mere »

hekse


19. november 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for hekse for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem hekse teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks hekse grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende hekse, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som hekse sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling hekse (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som hekse. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give hekse mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Port of Spain, Lima, Beirut, Tunis, Santo Domingo, Bujumbura, Chisinau, Tallinn, Niamey, Rabat, Madrid, Yaren, Asjkhabad, Sana, Ankara, Asunci, Tasjkent, Amsterdam, Caracas, Port Vila, Juba, Nicosia, Reykjavik, Vatikanstaten, Male, Buenos Aires, Port Louis, Kiev, Canberra, Astana, Abidjan, Riyadh, Harare, Dublin, Moskva

Se mere »