lup

Hvad vil du vide om

grønne linserSøg her:

grønne linser

17. november 2018: Velkommen til siden om grønne linser, hvor du finder alt om grønne linser. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området grønne linser: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af grønne linser samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, grønne linser, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på grønne linser, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, grønne linser og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Grønne linser rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om grønne linser i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af grønne linser halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres grønne linser. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, London, Bukarest, Hanoi, Palikir, Yaren, South Tarawa, Jerevan, Monrovia, Asmara, San Salvador, Singapore, Accra, Apia, Kampala, Asunci, Amsterdam, Kigali, Guatemala City, Port-au-Prince, Dusjanbe, Bandar Seri Begawan, Taipei, Nuku'alofa, Saint George's, Prag, Bujumbura, Tallinn, San Marino, Cayenne, Stockholm, Teheran, Abidjan, Chisinau, Dili, Lima

Læs mere »

Nyheder

Modehus trak vulva tilbage, men sagaen om tørklæde til 7.000 kr. fortsætter
Hvis man ønsker at ligne en vaginalfødsel i løbet af vinteren, viser der sig at være flere muligheder.
17 November 2018 | 6:44 pm

Stærk roman er en rystende slægtssaga om kultur-sammenstød i et Danmark af i går
Malene Ravns ’I dine øjne’ efterlader læseren med en dybere forståelse af, at fortiden ikke er helt så langt væk, som man kunne tro.
17 November 2018 | 6:36 pm

Minister efter professoroprør: Pas på de bedste forskere
Politikere vil have Københavns Universitet til at skabe ro, efter at topforskere har kritiseret ny struktur på Naturhistorisk Museum.
17 November 2018 | 6:12 pm

gdfgdfgdfgdfg dfgdfgdf
I et forsøg på at indsamle penge forud for det kommende valg har Nye Borgerlige vildledt virksomheder om skattereglerne, vurderer flere skatteeksperter. Pernille Vermunds folk lover nu at ændre deres rådgivning.
17 November 2018 | 6:10 pm

Test
Test
20 April 2012 | 10:14 am

Læs mere »

grønne linser


17. november 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for grønne linser for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem grønne linser teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks grønne linser grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende grønne linser, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som grønne linser sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling grønne linser (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som grønne linser. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give grønne linser mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Havanna, Saint John's, Jakarta, Pyongyang, Bern, Beijing, Bissau, Phnom Penh, Valletta, Islamabad, Niamey, Dalap-Uliga-Darrit, Luanda, Wien, Djibouti, San Salvador, Damaskus, Abuja, Tunis, Bryssel, Budapest, Managua, Asunci, Vatikanstaten, Nouakchott, Panama City, Port-au-Prince, Moskva, Colombo, Chisinau, Rom, Antananarivo, Nairobi, Moroni, Castries

Se mere »