lup

Hvad vil du vide om

fandemeSøg her:

fandeme

24. maj 2019: Velkommen til siden om fandeme, hvor du finder alt om fandeme. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området fandeme: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af fandeme samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, fandeme, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Forældre til elever i privatskoler er nu i samme gruppe, som husejere traditionelt har været i: Få tør røre ved deres økonomi. Der er ikke noget, der ligner et flertal for at beskære privatskolernes statstilskud.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på fandeme, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, fandeme og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Fandeme rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om fandeme i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af fandeme halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres fandeme. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Bangkok, New Delhi, Beirut, Minsk, Astana, San Jos, Bridgetown, Kairo, Maputo, Vatikanstaten, Riyadh, Chisinau, Funafuti, Nouakchott, Tegucigalpa, Oslo, Andorra la Vella, Ljubljana, Vilnius, Wien, Lima, Singapore, Amman, Taipei, Pyongyang, Ulan Bator, Islamabad, Dhaka, Malabo, Kigali, Paris, Melekeok, Basseterre, Seoul, Dili

Læs mere »

Nyheder

Bayern-boss fejer fyringsrygter om træneren af vejen

En Double-triumf med et mesterskab og en pokaltitel vil de fleste steder føre til gedigen hyldest af cheftræneren. Men ikke i Bayern München.

Efter en lidt svingende første sæson i spidsen for ...


24 May 2019 | 4:58 pm

Toft spår minimal spilletid til Lössl i ny klub

Fredag blev landsholdsmålmand Jonas Lössl præsenteret som ny spiller i engelske Everton, hvor han har skrevet under på en treårig kontrakt.

30-årige Lössl har været vant til masser af spilletid...


24 May 2019 | 1:58 pm

Holdkammerater afviser at have vendt sig mod Bendtner

Flere holdkammerater fra Rosenborg støtter Nicklas Bendtner.

Det sker efter en historie i norske Adresseavisen om, at dele af spillertruppen har vendt sig imod danskeren.

Det billede kan hol...


24 May 2019 | 1:35 pm

Jonas Lössl skifter til traditionsklub i Premier League

I sidste uge meldte Jonas Lössl sin endelige afsked med Huddersfield, som han kom til for to år siden.

Få dage senere har landsholdsreserven fået styr på sin fremtid, som fortsætter i England. Löss...


24 May 2019 | 11:03 am

Ebbe Sand godkender ikke Brøndbys sæson

Brøndbys sæson har ikke været god nok, uanset hvad klubben præsterer i slutningen på sæsonen.

Det mener Brøndby-sportsdirektør Ebbe Sand, der dog vil kalde det et flot comeback, hvis holdet slu...


24 May 2019 | 7:31 am

Analyse: Privatskoleforældre er nu som husejerne - få tør røre ved dem
Forældre til elever i privatskoler er nu i samme gruppe, som husejere traditionelt har været i: Få tør røre ved deres økonomi. Der er ikke noget, der ligner et flertal for at beskære privatskolernes statstilskud.
24 May 2019 | 3:19 pm

Boris Johnson: Selvfølgelig stiller jeg op til at afløse Theresa May
Den næste leder må gøre Storbritannien til et forbillede for frihandel, siger tidligere udenrigsminister.
24 May 2019 | 2:37 pm

Mette Fugl: Valgkampen vrimler med politikernes desperate forsøg på at skabe synlighed
En valgkamp behøver ikke være kedelig. Men er tilliden til borgerne så ringe, at den absolut skal rumme grænseløse fjollerier og bøvede grinagtigheder, der næsten fylder mere end oplysning?
24 May 2019 | 2:31 pm

Endnu en video fra Frank Hvam. Han vil altså virkelig gerne have, du stemmer til EP-valget på søndag
Vi skal have vores bedste klimafolk til EU. Selv Peter Kofod fra DF er grønnere end dem, de sender fra Polen, siger Frank Hvam i endnu en sjov video på Facebook.
24 May 2019 | 2:12 pm

Læs mere »

fandeme


24. maj 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for fandeme for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem fandeme teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks fandeme grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende fandeme, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som fandeme sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling fandeme (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som fandeme. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give fandeme mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Basseterre, Tbilisi, Mogadishu, Maputo, Kampala, Bangui, Podgorica, Tunis, Amman, Sana, Maseru, San Salvador, Santiago de Chile, Beograd, Riga, Minsk, Nuku'alofa, Niamey, Juba, Pretoria, Abidjan, Bratislava, Nuuk, Andorra la Vella, Ottawa, Bisjkek, Kingston, Santo Domingo, Zagreb, Mbabane, N'Djamena, Tokyo, Castries, Jerevan, Bandar Seri Begawan

Se mere »