lup

Hvad vil du vide om

accelerometreSøg her:

accelerometre

23. januar 2019: Velkommen til siden om accelerometre, hvor du finder alt om accelerometre. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området accelerometre: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af accelerometre samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, accelerometre, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på accelerometre, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, accelerometre og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Accelerometre rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om accelerometre i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af accelerometre halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres accelerometre. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Roseau, Kairo, Wellington, Caracas, Reykjavik, Antananarivo, Niamey, Lusaka, Santo Domingo, Budapest, Singapore, Sucre, Khartoum, Castries, Kingston, Lissabon, Kuala Lumpur, Tasjkent, Kuwait City, Rom, Yaren, Moskva, Colombo, Sarajevo, Ouagadougou, Dublin, Amsterdam, Nassau, Berlin, Luanda, Bujumbura, Dusjanbe, Vaduz, Nicosia, Taipei

Læs mere »

Nyheder

Før VM-kampen: Sverige bremsede Danmark i '86, men kampen blev helt overskygget af et historisk mord
Nu mødes de store rivaler igen, Sverige og Danmark. Det er landskamp nummer 234 mellem de to lande, og Sverige har vundet de fleste. Og gjorde det også den aften, da statsminister Olof Palme blev myrdet.
23 January 2019 | 8:00 am

Kendte fejl i Cue
Her kan du få et overblik over de kendte fejl, der findes i CUE, samt en plan for hvornår de bliver rettet.
23 January 2019 | 7:48 am

»Børn kan forstå alt. Også det, som er slemt og uhyggeligt«: Her er 7 børnebøger om klima og dommedag
Vitello anviser en vej ud af apatien, og to forfattere har søgt inspiration i noget så forskelligt som det mislykkede klimatopmøde i København og nordisk mytologi.
23 January 2019 | 7:38 am

Thulesen Dahl svarer igen: Noa Redington er aldrig kommet sig over DF’s valgsejr
Dansk Folkeparti har taget Redingtons sukkermad. Måske blev det tydeligt, selv for Politikens læsere, at det var års opsparet frustration, der kom til udtryk på én gang i Redingtons seneste klumme.
23 January 2019 | 7:35 am

Fastlåst situation: Hvorfor afhænger hele Brexit nu af den irske grænse?
Briternes vej ud af EU er strandet ved grænsen til Irland. Enten skal EU give indrømmelser, eller også skal Brexit-tilhængerne sluge kameler – ellers får ingen den exit, de ønsker.
23 January 2019 | 7:31 am

Læs mere »

accelerometre


23. januar 2019: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for accelerometre for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem accelerometre teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks accelerometre grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende accelerometre, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som accelerometre sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling accelerometre (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som accelerometre. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give accelerometre mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Bangui, Sarajevo, Kingston, Lima, Lissabon, Canberra, Khartoum, Damaskus, Podgorica, Tel Aviv, N'Djamena, Rabat, Maputo, Juba, Ljubljana, Abidjan, Amman, Jerevan, Kabul, Wien, Jakarta, Paris, Windhoek, Saint George's, Skopje, Dakar, Mogadishu, San Marino, Bratislava, Colombo, San Salvador, Havanna, Tripoli, Manila, Panama City

Se mere »