lup

Hvad vil du vide om

zoologisk haveSøg her:

zoologisk have

20. maj 2018: Velkommen til siden om zoologisk have, hvor du finder alt om zoologisk have. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området zoologisk have: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af zoologisk have samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, zoologisk have, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på zoologisk have, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, zoologisk have og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Zoologisk have rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om zoologisk have i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af zoologisk have halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres zoologisk have. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Santiago de Chile, Bras, Amsterdam, Kabul, Port-au-Prince, Tripoli, Monaco, Kingstown, Juba, Bern, Lissabon, Bukarest, Tallinn, Beirut, Praia, Bisjkek, Podgorica, Managua, Dusjanbe, Quito, Port of Spain, Caracas, Porto-Novo, Banjul, Port Louis, Melekeok, Phnom Penh, Mbabane, Naypyidaw, Kinshasa, Windhoek, Bujumbura, Libreville, Rom, Warszawa

Læs mere »

Nyheder

Forbrugerråd: Samtykke giver forbrugere tiltrængt dataoverblik
Ny dataforordning tvinger virksomheder til at spørge om lov til at bruge data, der er guld værd for dem.
19 May 2018 | 3:06 am

Ny amerikansk centralbankchef bliver dyr for de danske boligejere
Fra midt i juni starter næste trin i den renteraket, der vil sende den amerikanske rente op fra de nuværende 1,75 pct. til omkring tre pct. i løbet af det næste år til halvandet. Det vil komme til at påvirke boligrenten herhjemme, fremhæver en række økonomer.
18 May 2018 | 6:00 pm

Kundeklubber håber på dit samtykke til brug af værdifuld data
Ny dataforordning tvinger virksomheder til at spørge om lov til at bruge data, der er guld værd for dem.
19 May 2018 | 3:02 am

Først lukkede de Faktaer og Irmaer: Nu lukker Coop 16 lokale brugser
Dagligvaregiganten lukker igen en stribe underskudsgivende butikker. Med lukningen af butikker i kæderne Dagli´Brugsen og LokalBrugsen, kommer Coop i den kommende tid til at lukke 74 butikker i alt.
17 May 2018 | 12:28 pm

Kendt TV-kok oplever tocifret million-mareridt
Den britiske TV-kok Gordon Ramsay ser ud til at må give sig selv en opsang oven på det seneste årsregnskab for sit restaurantimperium. En amerikansk strid koster dyrt på bundlinjen.
17 May 2018 | 8:08 am

Verdens rigeste rapper under pres efter afsløring af falske afspilninger
Den hovedrige hiphopstjerne Jay-Z er under pres efter afsløringen af millioner af falske afspilninger af hustruen Beyonce og forretningspartneren Kanye Wests sange på streamingtjenesten Tidal.
16 May 2018 | 11:27 am

CBS stævner egen storaktionær

15 May 2018 | 5:03 am

Aller satser stort på mobillæger
Markedet for digitale lægetjenester vokser stærkt. Nu kaster også mediekoncernen Aller Media sig ud i bølgen.
14 May 2018 | 11:07 am

Superheltefilm slår milliardrekord
Disneys superhelte-epos »Avengers: Infinity Wars« har i weekenden nået en ny milliardmilepæl hurtigere end nogen anden film i historien. Men én rekord kommer den næppe til at slå.
6 May 2018 | 11:51 am

Ny dansk sci-fi-serie er forbeholdt Netflix-kunder
"The Rain" er den første danske tv-serie, som er produceret eksklusivt til Netflix. Den har premiere 4. maj.
2 May 2018 | 5:53 am

Læs mere »

zoologisk have


20. maj 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for zoologisk have for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem zoologisk have teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks zoologisk have grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende zoologisk have, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som zoologisk have sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling zoologisk have (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som zoologisk have. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give zoologisk have mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Dodoma, Budapest, Podgorica, Banjul, Nairobi, Kuwait City, Santiago de Chile, Lusaka, Seoul, Addis Abeba, Riyadh, Phnom Penh, Port Vila, Manila, Tasjkent, Freetown, Kuala Lumpur, Rom, Luanda, Asunci, Kiev, Mogadishu, Oslo, Dhaka, Havanna, Singapore, Stockholm, Kingston, Mexico City, Saint George's, Santo Domingo, Monrovia, Ankara, Manama, Wellington

Se mere »