lup

Hvad vil du vide om

zombiSøg her:

zombi

26. september 2018: Velkommen til siden om zombi, hvor du finder alt om zombi. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området zombi: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af zombi samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, zombi, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på zombi, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, zombi og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Zombi rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om zombi i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af zombi halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres zombi. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Port Moresby, Lissabon, Bratislava, Tel Aviv, Abidjan, Athen, Castries, Kuala Lumpur, Kinshasa, Dalap-Uliga-Darrit, Managua, Phnom Penh, Riyadh, Apia, Yaound, Paramaribo, Guatemala City, Kuwait City, Teheran, Santo Domingo, Sana, Bras, South Tarawa, San Salvador, Nassau, Asjkhabad, Belmopan, Suva, Yaren, Andorra la Vella, Dakar, Bisjkek, Maseru, Naypyidaw, Nicosia

Læs mere »

Nyheder

Træd til side, danske talenter - her er cykelsportens 'fænomen'

Se alt fra VM i cykling på TV 2 PLAY.

Hvad stiller man op, når man konkurrerer mod en rytter, der virker til at køre i sin helt egen liga?

Det var ikke engang overraskende

Australske ...


25 September 2018 | 6:37 pm

- Jeg kunne ikke acceptere smerten, siger skuffet VM-dansker

Se alt fra VM i cykling på TV 2 PLAY.

- Det gik mildest talt ikke særligt godt. Det var bare skuffende.

23-årige Cecilie Uttrup Ludwig leverede klar tale, efter hun blev nummer 18 på kvindernes ...


25 September 2018 | 3:53 pm

Sådan sender TV 2 fra VM i Cykling

Der er gode muligheder for dansk cykelsucces, når der køres VM i Østrig.

TV 2 SPORT er med hele vejen, og du kan følge med på sport.tv2.dk, TV 2 SPORT og se alt fra mesterskabet på TV 2 PL...


25 September 2018 | 3:12 pm

Holland får fuld plade i kvindernes VM-enkeltstart

Se alt fra VM i cykling på TV 2 PLAY.

Holland leverede en magtdemonstration, da kvinderne tirsdag afviklede enkeltstart ved VM i cykling i Østrig.

Her satte hollænderne sig på hele podiet og snu...


25 September 2018 | 2:59 pm

Danske juniorer havde håbet på bedre enkeltstart

Se alt fra VM i cykling på TV 2 PLAY.

Ovenpå en stor dansk præstation fra det mandlige U23-landshold på mandagens enkeltstart, lykkedes det ikke juniorerne at gøre dem kunsten efter.

Hvor regnen...


25 September 2018 | 12:01 pm

Alvorlige hvidvaskadvarsler fra whistleblower i Danske Bank blev pist væk
Danske Banks whistleblower i hvidvaskskandalen undrer sig: I 2013 og 2014 advarede han topledelsen om flere mistænkelige forhold i den estiske filial. Men to af hans helt centrale advarsler – bl.a. om misbrug af danske kommanditselskaber – blev aldrig undersøgt nærmere af banken.
25 September 2018 | 6:30 pm

Minister: Vi kommer ikke ud i alle afkrogene af Danske Banks hvidvasksag
Finanstilsynet har ifølge erhvervsminister Rasmus Jarlov ikke været tilstrækkeligt kritiske i Danske Banks hvidvask-sag. Men han erkender samtidig, at det bliver svært at få belyst alle detaljer i skandalen.
25 September 2018 | 12:16 pm

Danske Banks hvidvasksag er med til at udløse ny milliardregning til bankerne
Et nyt milliardkrav til de danske banker er på vej. Risikorådet bemærker, at Danske Banks hvidvasksag udgør en risiko for hele sektoren og Danmarks internationale omdømme. Bankorganisation tager beslutning til efterretning.
25 September 2018 | 11:13 am

Konkurrencemyndighed: Trygs køb af Alka kan hæmme konkurrencen betydeligt
Danmarks største forsikringsselskab kan blive slået et skridt tilbage, hvis opkøbet af konkurrenten Alka fejler. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har betænkeligheder ved, om opkøbet kan »hæmme konkurrencen betydeligt«, og der er derfor sat en kæp i hjulet på milliardhandlen.
25 September 2018 | 8:52 am

Manden bag hvidvaskrapporten, der har givet Danske Banks investorer panderynker
Som øverste ansvarlig for Danske Banks undersøgelse af hvidvaskskandalen skulle Ole Spiermann i onsdags forsvare frikendelsen af ledelsen i Danske Bank over for flere end 100 journalister. Det lod imidlertid ikke til at ryste den tidligere professor, der har masser af erfaring i bagagen.
25 September 2018 | 7:45 am

Læs mere »

zombi


26. september 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for zombi for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem zombi teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks zombi grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Den store barokmaler døde hverken af blyforgiftning eller syfilis. Han døde af blodforgiftning efter stafylokokker, viser en ny undersøgelse.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende zombi, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som zombi sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling zombi (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som zombi. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give zombi mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Moskva, Tokyo, Prag, Riyadh, Nairobi, South Tarawa, Nuuk, Dakar, N'Djamena, Ottawa, Seoul, Asjkhabad, Bandar Seri Begawan, San Salvador, Dili, Colombo, Amsterdam, Madrid, Yaound, Tallinn, Kairo, Nuku'alofa, Saint George's, Funafuti, Mbabane, Jakarta, Singapore, Honiara, Vientiane, Stockholm, Lusaka, Guatemala City, Tripoli, Zagreb, Nouakchott

Se mere »