lup

Hvad vil du vide om

xxdarkSøg her:

xxdark

20. april 2018: Velkommen til siden om xxdark, hvor du finder alt om xxdark. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området xxdark: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af xxdark samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, xxdark, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
James Camerons ”Titanic” lagde gaderne øde, da den fik premiere for 20 år siden og nu har den repremiere. Manden bag filmen satsede alt på at skabe en spektakulær film. Også de medvirkendes helbred.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på xxdark, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, xxdark og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Xxdark rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om xxdark i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af xxdark halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres xxdark. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Yaren, Lom, Berlin, Ottawa, Tasjkent, Luxembourg, Male, Gaborone, Tokyo, Niamey, Bangui, Juba, Riga, Beirut, Beijing, Abidjan, Bridgetown, Budapest, Port Vila, Antananarivo, Riyadh, Canberra, Abuja, Colombo, Freetown, Kabul, Port Moresby, Bujumbura, Dodoma, Bogot, Honiara, Beograd, Jakarta, Asjkhabad, Paramaribo

Læs mere »

Nyheder

I Teherans seksuelle undergrund er grænserne udviskede
Den dansk-iranske sexolog Mehrnoush Parve fortæller om iranernes seksuelle hemmeligheder i en ny dokumentarfilm, der har premiere på Iran Nu-festivalen i filmhuset.
20 April 2018 | 6:20 pm

Britisk kronprins valgt som næste Commonwealth-leder
Prins Charles skal også overtage ledelsen af Det Britiske Statssamfund efter sin mor, dronning Elizabeth.
20 April 2018 | 5:42 pm

Den svenske dj og musiker Avicii er fundet død
Den verdenskendte dj Avicii er fundet død fredag eftermiddag i Oman, oplyser pr-manager.
20 April 2018 | 5:41 pm

Man ved, at et »white power«-site er langt ude, når Ku Klux Klan siger fra
Siden 1990 har Stormfront været et samlingssted online for hvide nationalister. Men der er åbenbart ikke penge nok i højreekstremisme til at drive sitet videre.
20 April 2018 | 4:25 pm

Teaterekspert: »Man kan mærke Kasper Holtens begejstring. Han er en ildsjæl.«
Kasper Holtens udfordring som ny teaterchef for Det Kongelige Teater er at få de ansatte til at tage hans visioner til sig. Til gengæld kan hans begejstring åbne op for et bredere publikum og skabe en anderledes politisk dialog.
20 April 2018 | 3:22 pm

Ny formand: Ejendomsforening skal være mere synlig for ansatte
Henrik Dahl Jeppesen fra DEAS afløser John Frederiksen som formand i Ejendomsforeningen Danmark. Boris Nørgaard Kjeldsen er ny næstformand.
19 April 2018 | 2:47 pm

Nedrivningsfirmaer tiltalt for at samstemme deres tilbud
Seks virksomheder i nedrivningsbranchen er tiltalt for at koordinere deres tilbud på nedrivningsopgaver, oplyser Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
18 April 2018 | 11:00 am

Nordsjællænder vil trække internationale investorer nordpå
Dorthe Mills, der kommer fra RED Cushman & Wakefields afdeling for kontorudlejning i Storkøbenhavn, er med sin nye partnerstilling i Danbolig Erhverv Hillerød ‘kommet hjem’. Men blikket er stadig vendt ud mod verden.
18 April 2018 | 9:00 am

Moms af nedrivningsejendomme – et uafsluttet kapitel
Salg af byggegrunde er momspligtigt, hvorimod salg af grunde med eksisterende bygninger er momsfritaget. Det er SKATs opfattelse, at grunde med eksisterende bygninger, som skal rives ned, momsmæssigt skal behandles som momspligtige byggegrunde. En ny afgørelse fra Skatterådet føjer endnu en facet til problemstillingen.
18 April 2018 | 8:34 am

Usikker fremtid for butikker
Nye spillere som Rema 1000 og Lidl øger kapaciteten i en branche, der i forvejen er stærkt konkurrencepræget. Det er med til at ejere af butikslokaler i disse byer mister deres lejeindtægt, advarer Sadolin & Albæk.
18 April 2018 | 8:00 am

Medie: Atommagten Nordkorea drosler ned før topmøder
Kim Jong-un mener, at Nordkoreas atomprogram nu er så veludviklet, at han sætter test og anlæg på pause.
20 April 2018 | 10:18 pm

Forhandlerne i Forligsen henter flere soveposer og madrasser
Fredag forsøger forhandlingsparterne at nå til enighed om nye overenskomster for 745.000 offentligt ansatte.
20 April 2018 | 10:09 pm

Min far var omskåret og min mor overlevede 9 måneder i Auschwitz og 3 måneder i Bergen-Belsen. Alligevel synes jeg, at omskæring skal forbydes
Jeg sætter barnets ukrænkelighed over alle trosretninger. Derfor er jeg imod omskæring. Selv om jeg er af jødisk oprindelse. Det bør forbydes.
20 April 2018 | 10:01 pm

Far vel telefon, lev vel trætte hjerne
Hvis børnebørnene engang spørger mig, hvordan verden var, da jeg var ung, vil fraværet af internettet være et sted at begynde fortællingen.
20 April 2018 | 10:01 pm

Gentænk rigsfællesskabet
Rigsfællesskabet med Grønland må nytænkes.
20 April 2018 | 10:01 pm

Læs mere »

xxdark


20. april 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for xxdark for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem xxdark teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks xxdark grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.

For under et år siden stoppede den tidligere svenske landsholdsspiller Kim Ekdahl Du Rietz at stoppe karrieren. 

Men han har siden fortrudt sit karrierestop, og i starten af marts gjorde han s...

Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende xxdark, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som xxdark sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling xxdark (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som xxdark. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give xxdark mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Saint George's, Muskat, Bissau, Naypyidaw, Islamabad, Bujumbura, Bern, Libreville, Malabo, Abu Dhabi, Manila, Yaren, Freetown, Kingston, Abidjan, Brazzaville, Yaound, Addis Abeba, Port Louis, San Marino, Bandar Seri Begawan, Canberra, Zagreb, Kuwait City, Minsk, Thimphu, Ulan Bator, Paris, Phnom Penh, Mbabane, Buenos Aires, Vaduz, Kairo, Nicosia, Tunis

Se mere »