lup

Hvad vil du vide om

kuglerSøg her:

kugler

20. maj 2018: Velkommen til siden om kugler, hvor du finder alt om kugler. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området kugler: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af kugler samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, kugler, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på kugler, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, kugler og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Kugler rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om kugler i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af kugler halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres kugler. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Asunci, Suva, Baku, Panama City, Jerevan, Guatemala City, London, Doha, Havanna, Nassau, Lom, Palikir, Vientiane, Nuuk, Podgorica, Riga, Harare, Amman, Nouakchott, Dili, Minsk, Mbabane, Conakry, Monaco, Tegucigalpa, Bujumbura, Paris, Colombo, Warszawa, Rom, Moroni, Sucre, Banjul, Beograd, Budapest

Læs mere »

Nyheder

Kommentator: Dødt løb er overraskende godt for Løkke
Regeringen har opgivet store dele af sin politik. Det kan måske være forklaring på vælgeropbakning.
20 May 2018 | 2:14 pm

»Vi blev beskyldt for at være fremmedfjendske. Gu' var vi ej«
Kjeld Rasmussen, mangeårig borgmester i Brøndby Kommune, er sovet stille ind. På Vestegnen og langt ind i den socialdemokratiske partihistorie vil fortællingen om en af de helt store politikere leve videre.
20 May 2018 | 2:00 pm

Simon Emil Ammitzbøll-Bille er blevet far
Økonomi- og indenrigsministerens kone har født et barn ved navn Lili, oplyser Ammitzbøll-Bille på Twitter.
20 May 2018 | 1:36 pm

Regeringen klar til at drøfte loft over familiesammenføring
Dansk Folkeparti mener, at Danmark ligesom Tyskland bør begrænse familiesammenføringer for flygtninge.
20 May 2018 | 7:50 am

»Det er ofte politisk selvmord«, når politikere går imod partilinjen
I den seneste uge har politikere flittigt diskuteret betydningen af en bestemt paragraf i Grundloven. Folketingets hjemmeside er selv behjælpelig med letforståelige kommentarer til Grundlovens paragraffer, men giver også en analyse af konsekvenserne af at gå imod sit parti, som har fået Folketingets formand, Pia Kjærsgaard, til at tænke, »kan det virkelig være rigtigt?«.
20 May 2018 | 6:40 am

Den berømte digter var i gang med en kriminalroman
Inger Christensens digte gjorde hende til en seriøs kandidat til Nobelprisen i Litteratur. Med afsæt i hendes arkiv på Det Kongelige Bibliotek fortæller en ny bog om hendes systematiske arbejde. Og byder på solide overraskelser.
20 May 2018 | 4:58 pm

For individualisten Viktor Axelsen er hold-VM noget helt særligt
For første gang tager Danmarks badmintonmænd hul på Thomas Cup som forsvarende mestre. Og for verdensmesteren Viktor Axelsen er hold-VM det, han glæder sig »allermest til« – selv om det er en individuel sport.
20 May 2018 | 4:35 pm

Eftersøgning indstillet: Andenstyrmand omkommet i Nordsøen
Forsvaret har indstillet storstilet eftersøgning efter fund af besætningsmedlem, der er afgået ved døden.
20 May 2018 | 4:29 pm

Mand hamrer mand ned og påkører 16-årig i politijagt
En dreng er alvorligt kvæstet, efter at han blev mast mellem bil og husmur. En 30-årig mand er anholdt.
20 May 2018 | 4:29 pm

Alt er åbent i DM-finalen efter uafgjort i det første opgør
Skjern kom fra baghjul og sikrede sig 29-29 efter at have halset efter gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg. To storskytter var dedominerebde spillere.
20 May 2018 | 4:18 pm

Giganten på vej mod Danmark: »Kun en tåbe frygter ikke Amazon«
Amazon kommer! Er der noget, man taler om i dansk detailhandel lige nu, er det den amerikanske IT-kæmpe Amazon, og hvornår den går ind i Danmark. Alt forarbejdet skulle være så det er kun et spørgsmål om tid, før Amazon åbner i det danske marked.
20 May 2018 | 5:00 am

Cyberlandsholdet skal øge interessen for IT
Om 4 år mangler der 1,8 millioner gode hackere, og derfor skal it-faget gøre sig til for de unge, blandt andet gennem cyberlandsholdet.
18 May 2018 | 10:00 am

Widex-fusion afslører ukendte milliardværdier hos ejerne
Fusionen af den danske høreapparatproducent Widex og tyske Sivantos kan føre til, at listen over Danmarks rigeste skal redigeres voldsomt.
18 May 2018 | 7:20 am

Google rykker ind på Nørrebro for at sætte fart på digital oprustning
Danskerne skal have en »folkelig digital oprustning«, og første digitale læringshus får lokaler på Nørrebro. Det handler om alt fra CV-optimering til webshop-programmering, og Erhvervsministeren er »megapositiv«.
17 May 2018 | 5:00 pm

Læs mere »

kugler


20. maj 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for kugler for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem kugler teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks kugler grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende kugler, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som kugler sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling kugler (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som kugler. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give kugler mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Asunci, N'Djamena, Skopje, Bukarest, Accra, Bras, Lima, Pretoria, Manama, Phnom Penh, Washington D.C., Managua, Manila, Vatikanstaten, Mogadishu, Amman, Mexico City, Nuku'alofa, Male, Berlin, Bagdad, Singapore, Vilnius, Lom, Quito, Beograd, Banjul, Nicosia, Havanna, Port Vila, Zagreb, Budapest, Nassau, Vaduz, Seoul

Se mere »