lup

Hvad vil du vide om

grevens fejdeSøg her:

grevens fejde

20. juli 2018: Velkommen til siden om grevens fejde, hvor du finder alt om grevens fejde. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området grevens fejde: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af grevens fejde samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, grevens fejde, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på grevens fejde, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, grevens fejde og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Grevens fejde rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om grevens fejde i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af grevens fejde halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres grevens fejde. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Helsingfors, Gaborone, San Salvador, Praia, Kingstown, Dalap-Uliga-Darrit, Zagreb, Conakry, Muskat, Caracas, Melekeok, Doha, Addis Abeba, Castries, Tokyo, Santiago de Chile, Vilnius, Lusaka, Damaskus, Niamey, Colombo, Nouakchott, Tel Aviv, Cayenne, Sucre, Tripoli, Manama, Mbabane, Kuala Lumpur, Paris, Guatemala City, Brazzaville, Maputo, Lom, Warszawa

Læs mere »

Nyheder

Claus Meyers tjener-app sluger konkurrent
Den danske personaleportal for restauranter Chabber, der har fået en række topiværksættere i ryggen, indstiller ekspansionen i udlandet og satser på det danske marked med opkøb af konkurrent.
20 July 2018 | 8:30 am

Se listen: Her er de 10 mest populære turistattraktioner
Selv om vi havde en kold og regnvåd sommer sidste år, formåede de danske turistattraktioner nogenlunde at holde niveau. Og de 50 attraktioner, som topper VisitDenmarks Attraktionsliste, formåede sågar at mønstre en mindre fremgang.
19 July 2018 | 7:41 pm

Coop dropper konservesdåserne til fordel for grønt alternativ
Coop vil sætte den traditionelle konservesdåse på porten. For der skal passes på miljøet, og det gør alternativet, de såkaldte bricks, i langt højere grad, lyder argumentet.
19 July 2018 | 4:00 pm

Tour-boss forsvarer sig efter kaos: - Vi kunne intet se

Publikum på Alpe d'Huez fik en hovedrolle, da Alpernes kongeetape skulle afgøres. Med fire kilometer til mål blev Vincenzo Nibali revet i asfalten af en rem fra et kamera.

Også Chris Froom...


20 July 2018 | 7:49 pm

Frustreret nordmand bandede og bankede hovedet i barrieren

Cykelhjelmen stod sin prøve, da en frustreret Alexander Kristoff lod sine frustrationer gå ud over barrieren efter 13. etape.

En, to, tre gange kom indmaden i europamesterens hvide hjelm ham ti...


20 July 2018 | 6:12 pm

Sagan dedikerer etapesejr til afdød holdejer

Peter Sagan kunne for tredje gang knytte knæven efter at have passeret målstregen som den første rytter på en etape i Tour de France.

Verdensmesteren slog Alexander Kristoff og Arnaud Dém...


20 July 2018 | 5:11 pm

Fuglsang og stjernerne begræder Nibalis exit: - Det er latterligt

Der manglede bare fire kilometer af Alpernes kongeetape, da cyklen forsvandt under Vincenzo Nibali.

Styrtet foregik udenfor tv-kameraernes rækkevidde og først gik meldingerne på, at en motorcyk...


20 July 2018 | 4:38 pm

14. etape - Saint-Paul-Trois-Châteaux / Mende | Tour de France 2018

  • Dato: 21. juli
  • Etapetype: Kuperet
  • Længde: 188 kilometer
  • Starttidspunkt: 12.40 (se sendeplan)

Favoritter

***** Julian Alaphilippe, Daniel Martin

**** Tom Dumoulin,...


20 July 2018 | 3:45 pm

Læs mere »

grevens fejde


20. juli 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for grevens fejde for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem grevens fejde teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks grevens fejde grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
En højere efterløns- og folkepensionsalder vil sammen med en dramatisk stigning i antallet af raske og rørige ældre medføre radikale ændringer i medarbejdersammensætningen på danske arbejdspladser i de kommende år.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende grevens fejde, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som grevens fejde sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling grevens fejde (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som grevens fejde. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give grevens fejde mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Juba, Roseau, Nuku'alofa, Hanoi, Colombo, Tasjkent, Beograd, Kigali, Palikir, Freetown, Amsterdam, Kingstown, Rabat, Maputo, Vilnius, Banjul, Damaskus, Niamey, N'Djamena, Georgetown, Windhoek, Melekeok, Ouagadougou, Maseru, Addis Abeba, Taipei, Yaound, Managua, Luxembourg, Ottawa, Skopje, Jerevan, Beijing, Libreville, Lusaka

Se mere »