lup

Hvad vil du vide om

grevens fejdeSøg her:

grevens fejde

20. april 2018: Velkommen til siden om grevens fejde, hvor du finder alt om grevens fejde. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området grevens fejde: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af grevens fejde samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, grevens fejde, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.

Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på grevens fejde, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, grevens fejde og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Grevens fejde rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om grevens fejde i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af grevens fejde halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres grevens fejde. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Sofia, Yaound, Ulan Bator, Jakarta, Valletta, Bukarest, Honiara, Port Moresby, Port-au-Prince, Bangui, Paris, Mbabane, Warszawa, Tirana, Kairo, Dodoma, Tunis, Managua, Windhoek, Naypyidaw, Apia, Melekeok, Guatemala City, Roseau, Niamey, Muskat, Ljubljana, Amsterdam, San Salvador, Caracas, Tripoli, Conakry, Bryssel, San Marino, Wien

Læs mere »

Nyheder

Svensk profil stoppede karrieren i 2017 - nu skifter han til PSG

For under et år siden stoppede den tidligere svenske landsholdsspiller Kim Ekdahl Du Rietz at stoppe karrieren. 

Men han har siden fortrudt sit karrierestop, og i starten af marts gjorde han s...


20 April 2018 | 6:47 pm

Den ene træner til den anden: - Det er en god idé at stille med andetholdet

Spekulationerne ruller allerede. Vil København Håndbold spille for at vinde i den sidste slutspilsrunde?

Københavnerne har allerede sikret både en semifinale og førstepladsen i gruppen, og derfor b...


20 April 2018 | 10:38 am

Nykøbing trænede på at isolere 'bomstærk' Esbjerg-profil

Nykøbing Falster Håndbold er bare ét point fra at være sikker på en plads i DM-semifinalen, efter de torsdag besejrede Esbjerg med den mindst mulige margin med cifrene 28-27.

I en intens kamp fik E...


20 April 2018 | 4:39 am

De forsvarende mestre tager vigtig sejr over Esbjerg

De forsvarende mestre fra NfH hentede hertil aften en vigtig sejr på 28-27 over Esbjerg, som betyder, at begge mandskaber stadig kan nå semifinalen.

Det var en intens og jævnbyrdig kamp mellem...


19 April 2018 | 8:14 pm

København sikrer førsteplads efter sejr over Randers

Det lignede en formsag for København Håndbold, da klubbens håndboldkvinder torsdag sikrede førstepladsen i slutspillets gruppe 1.

Det skete med en sikker 28-16-sejr på hjemmebane over Randers HK.

...
19 April 2018 | 7:21 pm

»Man har ikke lyst til at komme på kant med dem, som har magt«
Carsten Andersen ser tilbage på ugens litteratur-begivenheder. Balladen i Det Svenske Akademi fylder en del, men ikke det hele.
20 April 2018 | 8:19 pm

De er hovedpersonerne
Her finder du en kort oversigt over de vigtigste personer i de igangværende overenskomstforhandlinger.
20 April 2018 | 7:49 pm

Putin inviterer sig selv til møde i Det Hvide Hus
Trumps flirt med tanken om et topmøde med Putin, får de sanktionsramte russere til at fremstå lidt desperate.
20 April 2018 | 7:41 pm

Hvad kan rapperen Kendrick Lamar, der gør, at han fortjener en Pulitzerpris?
I mandags fik rapperen Kendrick Lamar en amerikansk Pulitzerpris, der på musikområdet ellers har været forbeholdt jazz og klassisk. Han får den for at indfange kompleksiteten af det moderne afroamerikanske liv. Men hvorfor er det lige ham, der skal hædres med den prestigefulde pris? Det har vi spurgt tre eksperter om.
20 April 2018 | 7:16 pm

Pølsevogn lokker overenskomstforhandlere på gaden
Der forhandles fredag aften stadig i Forligsinstitutionen om en ny overenskomst for de offentligt ansatte.
20 April 2018 | 7:10 pm

Ekspert og aktionær utilfreds med Nordjyske Banks bestyrelse
Bankekspert Lars Krull, der er aktionær i Nordjyske Bank, er ikke tilfreds med, at banken overtages af Ringkjøbing Landbobank. Han mener, »at egoerne har fyldt for meget« i bestyrelsen.
19 April 2018 | 7:29 am

Ringkjøbing Landbobank: Sænker anbefaling efter fusionsplaner
Ringkjøbing Landbobank får sænket anbefalingen af Handelsbanken til »reducer« fra »akkumuler«, skriver Bloomberg News torsdag morgen.
19 April 2018 | 7:28 am

Bankfusion baner vej for ny ottendestørste bank
Nykredit har med sin andel i en planlagt fusion mellem Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank meldt sig ind i kampen om de mange realkreditmilliarder, som Jyske Bank ellers stod til at overtage med et tidligere købstilbud.
18 April 2018 | 4:30 pm

Storbanker kæmper indædt om at erobre boligkunder
Nykredit har med sin andel i en planlagt fusion mellem Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank meldt sig ind i kampen om de mange realkreditmilliarder, som Jyske Bank ellers stod til at overtage med et tidligere købstilbud.
18 April 2018 | 4:30 pm

Nykredit melder sig som Nordjyske-bejler - byder over 1,2 mia. kr. for Jyske Banks aktier
Nykredit rager Anders Dams kastanjer ud af ilden ved at byde på Jyske Banks aktiepost i Nordjyske Bank.
18 April 2018 | 8:30 am

Læs mere »

grevens fejde


20. april 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for grevens fejde for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem grevens fejde teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks grevens fejde grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende grevens fejde, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som grevens fejde sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling grevens fejde (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som grevens fejde. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give grevens fejde mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, San Jos, Kuala Lumpur, Bryssel, Paramaribo, Monaco, Port of Spain, Havanna, Maseru, Gaborone, Lom, Vaduz, Asjkhabad, Belmopan, Port-au-Prince, Malabo, Niamey, Bras, Kabul, Banjul, Georgetown, Reykjavik, Basseterre, Hanoi, Sana, Baku, Bridgetown, Dhaka, Podgorica, Nicosia, Bujumbura, Bratislava, Mbabane, Ulan Bator, Bissau, Kampala

Se mere »