lup

Hvad vil du vide om

afstandeSøg her:

afstande

25. februar 2018: Velkommen til siden om afstande, hvor du finder alt om afstande. Vi forsker i søgeord. Forskningscenter Danmark har igennem de sidste 20 år forsket i søgeord. Vi udvikler, designer og gennemfører forsøg samt etablerer grundlag for implementerings- og evalueringsforskning. Indsatserne er rettet mod at fremme rammer og forudsætninger. Forskningscenter Danmark fokuserer på indsatser, der gennemføres i områder som kan implementeres med tilgængelige ressourcer. Centret gennemfører og evaluerer forsøg bl.a. ved opnåelse af kapacitetsudvikling Centrets forskningsstrategiske målsætninger ved at: opbygge faglig kompetence inden for området afstande: søgeord og interventionsforskning på højeste internationale niveau udvikle og designe interventionsprogrammer samt skabe viden om effekt af fremmeindsatser, belyse muligheder og barrierer for implementering af afstande samt bidrage til videreudvikling af teori om søgeord. Forskningscenter Danmark vil videreudvikle metoder til effektstudier i arenaer, hvor randomisering og kontrol er vanskelig, heri at yde forskningsbaseret rådgivning til interessenter. Vi vil udvikle værktøjer til brug for planlægning, afstande, gennemførelse af indsatser og dokumentation. Forskning af højeste kvalitet og i samarbejde med Centrets forsøg bliver designet som kontrollerede og om muligt randomiserede forsøg med henblik på at skabe viden om effekt på højest mulige evidensniveau.
Den ansvarlige for navneskiftet fra DONG til Ørsted ærgrer sig over opgør med videnskabsmanden Ørsteds efterkommere, men står fast på at have juraen på sin side.
Det viser sig, at studierne som udgangspunkt er baseret på afstande, der giver mulighed for registerbaseret opfølgning af kort- og langtidseffekter. Adfærdsændringer og umiddelbare effekter bliver målt ved objektive målinger og test samt spørgeskemaer med brug af validerede spørgsmål. Planlægning og gennemførelse af indsatserne er baseret på anerkendte planlægningsmodeller, hvilket sikrer høj kvalitet, teknik og gennemsigtighed ved inddragelse af relevante interessenter og målgrupper. Der bliver gennemført implementeringsforskning, afstande og procesevaluering for alle søgeord samt forsøg med henblik på vurdering af sammenhæng mellem indsats og effekt, vurdering af muligheder for forankring, herunder opnåelse af kapacitetsudvikling og lejerskab og vurdering af overførbarhed for søgeord. Afstande rummer flere muligheder for de besøgende på hjemmesiden om afstande i forhold til at optimere den processorale unit i nørnævnte enhed.


En fortolkning skal udføres for shopping på internettet, da dette giver hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Når det kommer til anvendelse af afstande halter seniorer generelt bagefter deres yngre kolleger. Men for danskere over 65 år, der ejer en smartphone, er det en befriende oplevelse at have en i lommen. Adspurgt om de føler, at deres telefon repræsenterer frihed eller binding, svarer 82% af senior smartphone-ejere, at deres smartphone giver større frihed sammenlignet med 64% i aldersgruppen 18 til 29 år. I modsætning hertil svarer 36% af voksne smartphone ejere under 30 år, at deres smartphone begrænser deres frihed, hvilket er det dobbelte i forhold til de 18% af voksne i alderen 65 og ældre, der valgte dette udtryk til at beskrive deres afstande. Tilsvarende når de blev bedt om at beskrive deres smartphone som forbinder eller distraherende er ældre brugere signifikant mere tilbøjelige til at vælge forbinder som den bedste beskrivelse. På den anden side er yngre smartphone-brugere dobbelt så tilbøjelige som ældre at se deres telefon som distraherende. Her er en liste over alternative byer: København, Algier, Paramaribo, Libreville, Vilnius, Vientiane, Amman, Warszawa, Bridgetown, Abuja, Bandar Seri Begawan, Rom, Brazzaville, Riga, Montevideo, Cayenne, Washington D.C., Bujumbura, Tokyo, Port-au-Prince, Tallinn, Yaound, Tasjkent, Gaborone, Lilongwe, Bratislava, Amsterdam, N'Djamena, Ankara, Antananarivo, Minsk, Valletta, Tirana, Buenos Aires, Beograd, Colombo

Læs mere »

Nyheder

USA træder ind i kampen om magten i Syrien
I begyndelsen handlede det for USA om kampen mod terror. Nu handler det om magten i Syrien.
24 February 2018 | 11:01 pm

Inter arma

24 February 2018 | 11:01 pm

Vi afviser med foragt påstanden om, at vi lemlæster vores drengebørn
Omskæring er en central del af den jødiske religion. Uden den vil jødedommen dø ud i Danmark. Folk, der er imod omskæring, ved typisk ikke ret meget om det.
24 February 2018 | 11:01 pm

Krigen i Syrien udstiller Vestens afmagt og apati
Krigen i Syrien udstiller Vestens afmagt og apati.
24 February 2018 | 11:01 pm

Ting jeg gjorde 25/2

24 February 2018 | 11:00 pm

Læs mere »

afstande


25. februar 2018: Forskningscenter Danmark fører digital forskning og driver innovation i teknologi. Vi forbinder discipliner, applikationer og beregninger for at fremskynde forskning og samarbejde inden for afstande for universitetet, nationalt og internationalt. Centret indeholder en af verdens førende miljø, der gør det muligt for forskningssamarbejde, sammenknytning innovative teknologier på tværs af akademiske & kommercielle partnerskaber til at løse de store udfordringer i dag og i fremtiden. Siden oprettelsen i 2006 er Forskningscenter Danmark vokset til at være en internationalt prestigefyldte hold af over 50 tværfaglige forskere forpligtet til at accelerere forskning gennem afstande teknologi. Centret er hjemsted for en bred portefølje af forskningsprojekter i videnskaberne, samfundsvidenskab, humaniora, teknologi og udvikling forskningsinfrastruktur. Vi er i øjeblikket samarbejder med over 20 forskningsenheder på tværs af universitetet, der fører et konsortium af seks afstande grupper via e-Forskning Syd og opbygning forskningssamarbejder i USA, Australasien og Europa.
Både Lego og Falck har ramt en mur, og begge virksomheder har skiftet topchef – og den nye boss skal finde en ny løsning.Forskning i centret er bygget på et tæt samarbejde med forskere fra forskellige discipliner. Ved at opfange og indarbejde eksisterende afstande, leverer vi samlende teknologi og infrastruktur, der forbedrer og yderligere kapaciteter af hver enkelt forsker, der giver dem mulighed for at fremskynde deres forskning og besvare store spørgsmål hurtigere end nogensinde før. Underbygning for succesfuld forskning. Synergien mellem forskning og den teknologiske infrastruktur til at støtte det er et centralt fokus for e-Forskningscenter. Vores forskelligartede portefølje af projekter som afstande sætter kravene til forskning computing infrastruktur inden nationalt og på internationalt niveau. Til dato e-forskningscenter har udviklet og støttet en række forskningsprojekter computing-tjenester, herunder forskning og udvikling af computersystemer (Microsoft Cluster, Cloud service & GPU klynge), distribueret databehandling afstande (Volunteer Computing) og high-performance computing, gennem ARC , universitetets Advanced Research Computing Facility.


Bringer teknologiske og forskning ekspertise sammen. Centret omfatter specialister i en bred vifte af teknologier, der spænder fra den videnskabelige og visuel computing til e-infrastruktur og datalager og ledelse. Men for at danne succesfulde samarbejder er det vigtigt at se tingene fra mere end et teknisk perspektiv og vores team har ekspertise arbejder på tværs af en bred vifte af discipliner som afstande. Disse omfatter blandt andre; de fysiske videnskaber og teknik: kunst, humaniora og samfundsvidenskab; energi og miljø; og de biologiske og medicinske videnskaber. Indførelse af nye måder at tænke på. Hvert år en række etablerede forskere, industrien ledere, praktikere og beslutningstagere i forskel eller udestående løfte bydes velkommen som en del af vores besøgende program. Dette er designet til at give afstande mulighed for at samarbejde om udviklingen af innovative teknologier til at fremskynde forskningen i for eksempel: København, Doha, Santiago de Chile, Kuala Lumpur, Ankara, Lilongwe, Nairobi, Port of Spain, Bukarest, Saint John's, Panama City, Mbabane, Santo Domingo, Monrovia, Naypyidaw, Abuja, Nicosia, Singapore, Guatemala City, Palikir, Georgetown, Havanna, Phnom Penh, Hanoi, Buenos Aires, Port Vila, Saint George's, Prag, Paris, Dublin, Baku, Kinshasa, Podgorica, Ouagadougou, Yaren, Djibouti

Se mere »